Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Heppa ja koira fani

23.05.2020 12:52
Tiger Lily, mä olen lukenu Mökkikoiran kahteen kertaan!

Nimi: hiksu

21.05.2020 14:56
Riemunkiljahduksia! Fanitarina on VALMIS! ja lähetettynä Murren koirakoulun osoitteeseen. Siitä tulikin aiottua pidempi ja siinä oli omatkin haasteensa matkassa. Ensin häviää loppu saan sen takaisin häviää alku! Siinä voi olla kirjoitusvikojakin välissä ihan siitä syystä etten uskaltanut enää korjata sitä ettei mikään osa enää häviä.
Ja ajatelkaa sitä kirjoittaessa kerkesin täyttää vuosiakin.
Mutta minulla oli hauskaa kirjoittaa sitä ongelmista huolimatta.
Vähän outo olo nytten kun ei olekkaan mikään tarina huutamassa hei kirjoita minut loppuun!
Ehkä aloitan uuden mutta ihan vain omaa tarinaa.

Asiasta toiseen uuden eläin ystäväni lehden mukana saa westie koirafiguureita <3 Eetuhan voisi olla kerrankin kiltti jos ostaa lehden Jennalle.

Kivaa päivää kaikille!

Nimi: Tiger Lily

17.05.2020 14:47
En ole täällä pitkään aikaan käynyt, mutta nyt piti tulla kertomaan että ostin Jesse mökkikoiran Adlibriksesta ja lupaavalta vaikuttaa jo nyt! Ketkä kaikki ovat jo lukeneet Jesse mökkikoiran?

Nimi: Soraya

17.05.2020 06:38
Ja mä!

Nimi: Lyydia

15.05.2020 16:19
Mäkin☺️

Nimi: Koirien ystävä

13.05.2020 15:16
Mä tulisin ainaski mukaan!

Nimi: Lyydia

12.05.2020 19:52
Moi kaikki jotka luette tätä. Voisko olla mitenkään mahdollista että nää ketkä kirjoittaa tänne useesti niin niillä ois Whatsapp ryhmä ja merja kin sais olla siinä siis esim. Hiksu ja kaikki muutkin. Mut tiiän että se ei ois oikee mahdollista kun mul ei oo teiän puhelin numeroita mut silti. Siis se vois olla vaik nummelan faneille en tiiä miks kirjotan tätä tänne. Vois kirjoittaa tän myös nummelanponitalli sivuille. Heippodei syön nyt karkkii

Nimi: Heppa ja koira fani

11.05.2020 14:21
Olen jo lukenut Mökkikoiran kun me ostettiin se. Tosi hauska  Elsalle aina sattuu ja tapahtuu.

Nimi: hiksu

01.05.2020 21:35
voi itku ja hammasten kiristys näin nätimmin sanottuna. kyllä tekis mieli huutaa ja raivota. Voi olla että fanitarina jääkin kokonaa tekemättä ja syypäänä on se kun EI voitu tallentaa! mie naputin aamulla aika pitkän pätkän ja aika pitkäänkin sitä ja nyt kun aattelin että jatkan puolet ja huomenna puolet niin olis aika lailla loppua vailla valmista senkun vaan korjaan muutaman kohdan ja tarkistan parit nimet kun menin niissä sekasin. mutta nyt tuleekin ylimääristä hommaa rustata ihan kaikki alusta! ärsyttävää.

Jos jotain positiivistä niin joo huomasin eilen jo uuden jessen kirjakaupassa!

Nimi: hiksu

25.04.2020 14:50
Myöhässä sanottuna hyvää koiranpäivää Jesselle ja kumppaneille!

Laitoin foorumiin Milousta juttuja käykääs lukemassa!

Nimi: Soraya

24.04.2020 09:39
Mun äiti sanos et kirjastot pitäis aueta 15.5.

Nimi: sarkkuuh

22.04.2020 22:57
eikö jesse sarjan pitäny loppua 2018 kokonaan olin tnä ihan onnessaan kun huomasin et on tullu uus kirja enkä oo tienny siitä yht mitään.oon lukenu jessejä jo 7 vuotta ja eilen ja tnä luin molempina pvn paiväs yhen kirjan ja mult löytyy kaikki kirjat paitsi uusin.oon siis 19 ja onko tulossa lisää kirjoi tulevaisuudes

Vastaus:

Kyllä se jo loppuikin, mutta löysimme uuden kustantajan. Hienoa, että sinulla on koko sarja! Olemme parhaillaan neuvottelemassa Jesse keskiaikakoiran julkaisusta. Aloitimme myös "Pikku-Jessen" alakouluikäisille (Aksu-sarja), mutta jouduimme muuttamaan henkilöiden nimet, kun sama kustantaja ei ottanut molempia. Voit lukea makupalan Aksusta Unelmakoirat-sivustolta. Sinne on myös laitettu makupala Keskiaikakoirasta.

Nimi: hiksu

18.04.2020 14:58
Voi tuo kultariimu vaikuttaa niin kivalta! Eikös Pexu tai joku Peku ollut jonkun Jessuli-alkuisen nimimerkin ehdotus uudeksi hahmoksi? vai muistanko ihan väärin.

joo koirienystävä samaa täälläkin huudellaan kirjastot auki! tahtoo uuden Jessen ja pari muutakin kirjaa. myös molly koiran tarina on ilmestynyt!
Melko pian pääsee kaikki lukee uuden fanitarinan. pari kohtaa vaan fiksata. muistitikkukin temppuillut välissä vastaan. mutta siis pari kohtaa kuntoon,tarkistaa pilkut ja pisteet ja sitten se lähtee maailmalle.

Ihanat kirjailijat kun teette meille lukemista. mutta muistakaas levätäkkin välillä!


Vastaus:

Taidat muistaa ihan oikein. Nyt kannattaa varata haluamansa kirjat kirjastosta, niin pääsee eturiviin, kun kirjastot aukeavat.

Nimi: Koirien ystävä

17.04.2020 08:31
Oi että uuden Jessen kansi on ihana Miksei kirjastot voi jo avautua???

Nimi: Ihmeissään

15.04.2020 16:13
Heissan, jos tänne enää vastaillaan? Oon kuulunut ja kuulun tuohon ’ryhmään?’ jolle Jesse on tullut suoraan heti kun se on ilmestynyt. Onko tämä lopetettu vai onko kirjani jäänyt jonnekkin matkalle? Ei ole tullut Jesseä sitten Aateliskoiran jälkeen.

Vastaus:

Vakitilaukset on lopetettu johtuen kustantajan vaihdoksesta. Kirjastotkin on suljettu koronaviruksen takia, joten parhaiten Mökkikoiran saa käsiinsä verkkokaupasta.

Nimi: Jesse on PARAS

14.04.2020 09:25
Tuleeko uudelle sivustolle mitään Jesse-sarjaan liittyvää?

Vastaus:

Kyllä sinne pitäisi tulla, mutta juuri nyt meillä kirjailijoilla on ihan hirveästi työtä, kun sarjojen määrä on lisääntynyt. Myllylahti jatkaa Jesse-sarjaa, Aksu-sarjan jatko ratkeaa vapun tienoilla. Myös Onnenkepparit-sarja jatkuu. Merjalta tulee Nummela-sarjan lisäksi kaksi uutta sarjaa. Siihen päälle suomennokset, niin eipä olla juurikaan ehditty kotisivuja ajattelemaan.

Nimi: kyltti

09.04.2020 18:18
onko se sähköposti muuttunut kun yrittää kirjoittaa sähköpostia tulee joku muu sähköposti osoite kun xxtikkataulu...?

Vastaus:

Ei ole muuttunut. Jos haluat osallistua kilpailuihin, osoite on edelleen xx.tikkataulu@gmail.com.

Nimi: Salli
Kotisivut: http://www.salliparikkaw.fi/

08.04.2020 10:58
Tää on Murrelle: Ootkos kuullu tätä: moorsgriisar eevi allihuuppa allihuuppa allihuuppa
moorsgriisar eevi allihuuppa allihuuppa huuppa
dyy meed o jaa meed dyy meed o jaa meed

Nimi: hiksu

02.04.2020 10:04
No bingo! Eihän sitä uutta Jessee sitten saa käpäliinsä  ainakaan ihan heti. täällä venyi kirjaston kiinnipito sinne 13.5.
Toivottavasti Jessee ei lopeteta tän takia. mut eiköhä kustantajakin oo ymmärtäväinen ja hoksaa et corona vaikuttaa myyntiin ja lainauksiinkin.
Ja mitenköhä lie menee varauksetkin? varmaan ne jotka varanneet Jessen saa sen KESÄKUUSSA! onneks peruutin oman varuksen ajoissa. etin jessen käsiini kun löydän.
Ärsyttää myös sekin ettei ees synttäripäivänä (5.5.) saa kakkua kahvilasta kun ne kahvilatki on coronan takii kii.
Kirpparilkaa ei pääse.
Joo minnuu ärsyttää jo suuresti koko corona!
Mut sen tiijän et Jessee ei saa lopettaa! nih!

Eikä! Ihan mahtavaa kultariimu kirja!

Mie yritän naputtaa lyhyen ja ytimekkään fanitarinan mutta tiijättehä miut jos hyvä idea niin sehän usein venyy kun purkka

Muuten mitäs aprillijekkua Eetu keksi Jennalle?

Vastaus:

Otavalta tuli rauhoittava viesti: ihmiset ostavat nyt normaalia enemmän kirjoja marketeista, kun kirjastot ovat kiinni joka puolella. Toivottavasti Jesse löytää lukijansa sitä kautta.
Niinhän ne tarinat tuppaavat tekemään, siis venymään. Julkaistaan sitten pidempiä pätkiä kerralla.

Lähetin Jenskulle ääniviestin ja hehkutin pitkään ja hartaasti, että sen on pakko tuoda Jessuli meille piristämään Wattea, koska Watupassi on muka täysin masentunut koronakaranteenin takia. Jenna tosiaan tuli eikä suuttunut, vaikka Watte ei näyttänyt yhtään mörkiltä. Mua vaan harmitti, ettei Jenna itse suostunut tulemaan pois rappukäytävästä, kun pelkäsi mun hönkivän häneen päin. Niin kuin mä nyt muka sellaista tekisin. Ei mulla mitään virusta oo, koska mude ei ole laskenut mua lainkaan ulos kahteen viikkoon.
Mun hammaslääkärikin peruttiin, jee!
EETU.

Nimi: Koirien ystävä

02.04.2020 08:30
Joo, Vanha fani, täällä on meitä vielä jonkin verran.

Nimi: vanha fani

01.04.2020 11:04
Hei... Vieläkö täällä on porukkaa? Kävin viimeksi muutama vuosi sitten.
Jessejäkin tulee niin harvoin että oon siirtynyt sarjoissa eteenpäin mutta monia hyviä hetkiä vietetty Jesse kirjojen kanssa.
Tulipa hyvä mieli että tälläkin sarjalla on vielä lukioita ja sarja elää

Vastaus:

Sarja meinattiin jo lopettaa, mutta sille löytyi uusi kustantaja. Jatkosta ei ole varmuutta, riippuu taas kerran myynnistä. Ja toinenkin, vähän nuoremmille lukijoille tarkoitettu Unelmakoirat-sarja alkaa ilmestyä ensi kuussa osalla Aksu etsii kotia.

Nimi: Rekku

29.03.2020 11:39
Missä kuussa uusin Jesse kirja ilmestyy?

Vastaus:

Se ilmestyy tämän kuun viimeinen päivä.
JENNA.

Nimi: hiksu

28.03.2020 10:04
Voi että miten paljon uusia kirjoja! Nummelan puolella on kuvat uusista kirjoista.
Tahtois jo päästä lukemaa. Kumpa kirjasto olis auki!

Ja muuten nyt kun moni paikka on kii niin nythän on hyvää aikaa tehdä uutta fanikoirat tarinaa tänne luettavaksi.

uudet sivutkin vaikuttaa kivalta. Salli on tehny taikojaan piirtämisen kanssa. Kiitokset sallille!

tällä luen epäilyttävää sulhasmiestä eli nummelaa. ja sattui mokakin sen kirjan kanssa löysin nimittäin sen jo omasta hyllystäni! kääk. noh ton toisen voi laittaa kamulle.

Vastaus:

Uusien kirjojen määrä sen kuin lisääntyy! Elokuussa ilmestyy viimeinkin se Kultainen riimu, josta on aiemmin ollut puhetta.
Jos Fanikoirat-tarina on suht lyhyt, se ehditään vielä julkaista täällä Suntuubissa, ennen kuin Suntuubi sulkeutuu lopullisesti 31.6.
Unelmakoirat-sivustolta löytyy pieni makupala uudesta Aksu-sarjasta, kun klikkaa yläpalkista Aksu.


Nimi: xd
Kotisivut: http://xd/

24.03.2020 10:16
sup

Nimi: Koirien ystävä

19.03.2020 15:45
On meidän koulu ainaski lakossa

©2020 Jessemurre - suntuubi.com