Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hei, puhekuplaa klikkaamalla pääsette mukaan keskusteluun!


/ Etusivu / / kesälukemista :) LISÄÄ!

Nimi: hiksu
Lähetetty: 25.06.2019
09:50
Otsikko: kesälukemista :) LISÄÄ!
Vielä lisää lukemista.HEVOSIA!!!!!!!!!!!!!


Yhden dollarin hevonen
St John Lauren
Koskettava nuortenromaani on tarina ystävyydestä ja luottamuksesta sekä unelmien tavoittelemisesta ja saavuttamisesta. Mistä löytyy voima ja viisaus, kun eteen osuu mahdottamalta tuntuvia valintoja, ja mitä oppii itsestään, kun herkistyy kuuntelemaan eläintä, joka ei osaa puhua? Sykähdyttävä romaani erottuu kypsällä kerronnallaan tavanomaisista ponikirjoista ja koskettaa aikuisenkin hevoshullun sydäntä.


Myrskyvaroitus sarjan 2 osa:

Lontoolaisen Casey Bluen ja hänen hevosensa Storm Warningin tarina jatkuu Lauren St Johnin hevostrilogian toisessa osassa.
17-vuotias Casey on juuri voittanut maineikkaan Badmintonin kenttäratsastuskilpailun kaikkien aikojen nuorimpana osallistujana. Onnistumisen ilo ei kuitenkaan kestää kauan, sillä tielle alkaa hyvin nopeasti astua vaarallisia ihmisiä ja julmia aikeita.
Caseyn isän rikollinen menneisyys sekä salaperäiset kirjeet palaavat jälleen kummittelemaan. Uuden poikaystävän, Peterin elkeet eivät nekään varsinaisesti vakuuta. Kaiken kukkuraksi Caseyn hevonen Storm ei ole oma itsensä, vaan sen käytös on muuttunut arvaamattomammaksi, ja luottamus on rakennettava alusta.
Vastoinkäymisistä huolimatta katse on pidettävä herkeämättä seuraavassa tähtäimessä: Kentuckyn kenttäkilpailun ykköspallissa. Aikaa rapakon takana järjestettävään kisaan on vain kolme viikkoa, mutta vaihtoehtoja ei ole, sillä epäonnistumisen hinta saattaa olla liian suuri.
Kaunis kirja tempaa mukaansa, ja tapahtumantäyteisestä tarinasta nauttii nuoren hevoshullun lisäksi aikuisempikin lukija. Caseyn maailma avautuu juonen edetessä kaikkine iloineen, suruineen, toiveineen ja pelkoineen. Todentuntuiset hahmot herättävät vuoroin myötätuntoa, huvitusta ja inhoa.


tulimyrsky sarja päättyy.

17-vuotias Casey Blue kilpailee maailman vaarallisimmassa lajissa, kenttäratsastuksessa. Hänellä on kaikkea: menestystä, unelmien hevonen ja rakastava poikaystävä.
Sitten hänen eteensä astelee Kyle West – maan halutuin valmentaja ja harmillisen hurmaava nuorimies, jonka menneisyyteen liittyy jotakin salaperäistä. Casey tietää heti olevansa pulassa.
Voitto Burghleyn kisoissa toisi Caseylle Grand Slamin, mutta kilpailun lähestyessä käy selväksi, että vaakakupissa painaa mestaruuden lisäksi hänen koko elämänsä.


________________________________________________________________________________________

Kirsti manninen Kuhmutöyry-sarja.

Hevosia ja tallielämää!


Kuhmutöyryn huimapäät ja palkintoleiri
Kuhmutöyryssä harjoitellaan talliseiminäytelmää jouluksi. Roosa ja Kai lähtevät tapaninpäivänä kohti Ypäjää ja Kalevala Cupin palkintoleiriä. Perillä odottavat yllätykset. Yksi niistä on Roosan huonetoveri. Voiko Jenna olla mukana leirillä? Kuinka Kai ja Roosa selviävät Lordin ja Sabinan kanssa huippuvalmentajan höykytyksestä? Miksi Ypäjän viikosta tulee kaikkien aikojen joululomaleiri?


lue myös muut osat:

Kuhmutöyryn huimapäät ja löytöhevonen

kuhmutöyryn huimapäät ja kalevala cup

________________________________________________________________________________________________


Päivi Lukkarila

Venla sarja.

sarjasta on ilmestynyt 2 osaa.

Valmennustalvi ja ihana panda.

________________________________________________________________________________________
Jenny Oldfield puolikuun ratsutila sarja

sarjassa on monta osaa. eikä kaikkia ole vielä edes suomennettu.

kadonnut riipus
Puolikuun Ratsutila on saanut uuden työntekijän, Troy Hendrenin, joka pursuaa tarinoita cowboy-vuosistaan Montanassa ja uskollisesta, taitavasta hevosestaan Silver Spurista. Mutta vanhan työntekijän Hadley Cranen mielestä Troyssa on jotain epäilyttävää. Ja sitten eräs ratsutilan vieras hukkaa arvokkaan kultariipuksensa…Suosittu Puolikuun Ratsutila -sarja sijoittuu jylhien ja arvaamattomien Kalliovuorten maisemiin. Jännittävien kirjojen hevoskuvaukset perustuvat ratsastusta harrastavan kirjailija Jenny Oldfieldin asiantuntemukseen.


___________________________________________________________________________________________________
JOJO – PIENEN KOIRAN SUURET SEIKKAILUT

Joko koirakirjasarjaan kuuluu muutama kirja. toivottavasti näitä tulisi lisää. Nämä on tosi hauskoja!
Jojo, pieni koiranpentu, haluaa isona lammaskoiraksi. Jojo on hyvin vilkas ja seikkailunhaluinen. Onneksi maatilalla sattuu ja tapahtuu, ja sillä on paljon ystäviä: kana, kissa ja possu. Niiden kanssa Jojo joutuu seikkailuun jos toiseen. Kertomukset ovat juuri sopivan pituisia ääneen luettaviksi. Kirja sisältää 12 kertomusta ja ihastuttavan nelivärikuvituksen.


Jojot löytyy kirjastosta kuvakirjoista. tai kysy virkailijalta.


______________________________________________________________________________________Jojo, pieni koira etsii seikkailua

jojo sarjan uusin osa!
Jojo on vielä pikkuinen pentu, mutta se haluaisi seikkailla! Omasta mielestään se ei ole lainkaan pieni, vaan sillä ”on rohkeutta ja voimia, kaikkea, mitä seikkailulle tarvitaan!” Kanojen hätyyttämien ei ole tarpeeksi jännittävää! Toiset eläimet hymähtelevät pikkukoiran innolle, mutta sitten tapahtuukin jotain, missä Jojo pääsee esittämään sankaria…


_________________________________________________________________________________________

Dahlgren, Eva
Lasse ja Urmas sarja

koiria,seikkailua ja jännitystä!

puudelitähdet kirjasta:

Koirakaverukset Lasse ja Urmas haluavat matkustaa kuuhun. Puudeleita rakastava Urmas haluaa etsiä kuusta puudelitähtiä, Lasse toivoo löytävänsä kultahiekkaa. Heitä auttavalla Romu-Raililla on ärrävika. Kuumatkan ohessa Lasse ja Urmas unelmoivat, pettyvät, riitelevät ja löytävät ystävyytensä uudelleen.


Itse tykkään lasse ja urmas kirjoista valtavasti. ja olen lukenut ne jo ainakin tosi monta kertaa. ja luen vielä toisetkin tosi monta kertaa. kaikille jännityskirjojen ystäville pakko lukemista!


______________________________________________________________________________________
Nick Trout
Sano mihin sattuu
Kello 2.47 aamuyöllä puhelin herättää eläinlääkäri Nick Troutin. Kymmenvuotiaan saksanpaimenkoiran Sagen vatsa pitää leikata välittömästi, tai koira kuolee. On alkanut jälleen yksi vauhdikas vuorokausi hellyttävien pentujen, suloisten karvaturrien ja muiden vipeltäjien seurassa. Tohtori Trout kokee suurta iloa, pohjatonta surua ja kaikkea siltä väliltä. Lemmikkien lisäksi hoitoa tarvitsevat myös niiden huolestuneet emännät ja isännät. Vastaan tulee kimuranttejakin tapauksia, ja vaikeita hoitopäätöksiä pitää tehdä nopeasti. Lemmikkien hoitajilla on aina kädet täynnä töitä!
Nick Trout onnistuu kirjassaan Sano mihin sattuu välittämään kaiken sen rakkauden, pelon, hauskuuden ja surun, joka mahtuu yhteen ainoaan työpäivään nelijalkaisten ystäviemme kanssa. Eläinten ja ihmisten yhteen sidotut kohtalot naurattavat ja itkettävät, jännittävät ja koskettavat. Modernissa eläinlääkärikeskuksessa työskentelevä Trout pohtii myös eläinlääketieteen uusimpia saavutuksia. Elintensiirrot, tekonivelet ja tehokkaat syöpähoidot ovat eläimillekin jo arkipäivää. Mutta millä hinnalla eläimen elämää kannattaa pitkittää? Pystyykö eläin kertomaan, mihin sattuu?

Ihana kirja joka jokaisen eläinrakkaan pitäisi lukea ja monesti! Varsinkin eläinlääkärin työstä haaveilevien pakkolukemista!

___________________________________________________________________________________________________

Lasgarn, Hugh

eläinlääkäri-sarja.

tässä yhden osan eläinlääkäri keskellä kylää osa:

Oli merkillistä, että orava oli sallinut minun tutkia sitä panematta lainkaan vastan. Hellitin vähän otettani sen hennosta ruumiista – ja siinä silmänräpäyksessä se väännähti kädessäni, käänsi silkkistä päätään ja puraisi suoraan hansikkaan läpi sormeeni.”

Jalkansa katkaissut Kurre oli tuotu pahvilaatikossa eläinlääkärin vastaanoton ovelle. Se on yksi niistä lukuisista villieläinpotilaista, jotka saavat Hughin lopettamaan metsästyksen – ristiriita hoitamisen ja tappamisen välillä käy hänelle kestämättömäksi. Hugh on nyt muuttanut asumaan keskelle kylää, ja hänen potilaskuntansa koostuu karjan ohella entistä enemmän kylläisten lemmikeistä. Koiria on jos jonkin rotuisia ja luonteisia. Krikettiä pelaava corgi tulee vastaanotolle silmä mustan, ja tanskandoggi Nero antaa tutkia suuvammaansa vain kun tohtori vetää päähänsä koiran isännän vanhan lentäjänlakin. Hughun omaan ruokakuntaa kuuluu ihmisten lisäksi kettuterrieri Rapsu ja komea punaturkkinen Tumppi-kissa, joka kulkee omia teitään, mutta tietää missä saa avun elon taistoissa hankittuihin haavoihin.

Perustuu tositapahtumiin.

Jokaiselle eläinfanille ja eläinlääkärintyöstä haaveileville!
Lue myös muut osat.

____________________________________________________________________________________________
Eukko pikkurillin kepposet
Alf Prøysen,

Norjalainen lauluntekijä ja kirjailija Alf Prøysen (1914-1970) oli Eukko pikkurilli-sarjan luoja. Humoristisen ja hauskan lastenkirjan Eukko pikkurillin kepposet on suomentanut Kirsi Kunnas. Kirjan kuvat piirsi norjalainen taiteilija ja kuvittaja Borghild Rud (1910-1999). Lapset ovat saaneet lukea Eukko pikkirilli-kirjoja vuodesta 1956 asti. Kirjat ovat hassuja, kuten asiaan kuuluu, satumaisia, sillä eukko on välillä normaalikokoinen ja sitten hupsista vaan muuttuu pikkurillin kokoiseksi vaatteineen päivineen. Eukko pikkurillin kepposet on kokoomateos ja sisältää 28 eri kertomusta.
Koska kirjojen tarinat ovat jo kymmeniä vuosia vanhoja, tarinoista löytyy vanhaa maalaismaista miljöötä ja eukkokin on pukeutunut pitkään mekkoon, esiliinaan ja huiviin. Ja varmaan haluat tietää mitä mieltä eukko pikkurillin mies oli nähdessään ensimmäisen kerran pienen vaimonsa.

Eukko pikkurillit oli pienempänä miun suurensuuria (vai pitäskö sanoo pieniä heh) suosikkeja.
Näitä on tullut kuunneltuu monesti ja nyt isompana luettuu itse.
Vanhojahan nämä ovat mutta niin ihania. Jos tykkäät saduista,vanhoista kirjoista ja lukea ääneen niin etsi näitä kirjoja kirjastolta!
_______________________________________________________________________________________________________


Vastaa tähän
Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

©2019 Jessemurre - suntuubi.com