Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 ARVOSTELUNURKKA

      Arvosteluja voi lähettää osoitteeseen murrenkoirakoulu@gmail.com.

 

****************************************************************************************************************

 

 

JESSE

hei merja jalo ja marvi jalo.minä olen lukenut jo  kuusi kirjaa teidän huippu hyvistä koiratytöt sarjoista ja luen jo seittemännettä koiratytöt sarjaa.Ne kirjat on mailman parhaita kirjoja mitä olen koskaan lukenut.Kaikki kirjat on yhtä hyviä  ja Jesse on ihana koira ja myöskin cici ja kaikki koirat.olen jo päättänyt että luen kaikki koiratytöt sarjan 26 sarjaa enkä koskaan kyllästy niihin. seitsemännessä kirjassa olen siinä kohtaa kun Jenna ja Hannele yrittävät keksiä miten he saisivat Jennan äitin suostumaan siihen että Manne tulisi asumaan heille.T:Ansa

 

JESSE-KIRJAT

Odotan jo innolla seuraavaa Jesse kirjaa. Harmi, kun kirjoja julkaistaan vaan kaksi kertaa vuodessa, mutta ainahan kirjat voi lukea uudestaan ja niin olen tehnytkin. Olen tällä hetkellä omistanut uuden Jessen kaksi päivää, ja se on jo muutaman kerran luettu kokonaan. Kaikki kirjat ovat siistissä järjestyksessä kirjahyllyssä, jotta löydän haluamani.

                                                           DogiFani

 

JESSE TURVAKOIRA

Tosi hyvä kirja! Piti lukea yhdessä illassa! Osittain jännittävä. Sääliksi tuli Tippaa, Matsin koiraa. Purskahdin nauruun siinä kohtaa kun Holm oli sairaalassa kun se Ciksun temppu oli niin hyvä. Tohtori luuli jo, että Holm tekee kuolemaa. 
Suosittelen hyvä kirja! 
5/5

                                                          Cici Charlotta

 

JESSE LINTUKOIRA

Tosi kiva, että Jenna ja Hanski pääsivät Sandholmiin Oivan ja Elsan saarelle. Kiva kun koiratkin (Jesse ja Muru) pääsivät mukaan. Eniten kirjassa kiinnosti albatrossi ja senkin takia kirjasta tuli sopivan jännittävä. Eniten kirjassa nauratti kun Donitsia sattui varpaaseen ja Elsan bongaama amerikantukkasotka... En paljasta sitä ihan kokonaan jos joku ei ole lukenut kirjaa. Suosittelen! 
Arvosana: 4+/5 

                                                          Cici Charlotta

 

 

LUMIPONI

Olisi ihanaa jos Lumiponi-sarja jatkuisi. Se on just sopiva mulle, ei kauheesti hevosia, ei liikaa jännitystä, ja mukava. Se on mun favorite!!!!

                                                            Anna

 

JESSE-SARJA

Jesse on paras! Oon lukenu koko sarjan. Parempaa sarjaa ei olekaan. En suostu lukemaan muita kirjoja, koska pelkään unohtavani koko Jesse sarjan.

                                                             Ronsku

 

KAIKKI JESSET


Olen lukenut lähes kaikki Jesse- kirjat. Kirjojen ulkoasu on siisti ja yksinkertainen ja juoni mukaansatempaava. Tarinat ovat selkeitä ja mukavia lukea. Kiitos näistä kirjoista!

                                                                              Ellu

 

 

JESSULIT

Jesset on parhaita! Mä voisin lukea niitä aamusta iltaan. Jesset on i h a n i i iNe on vaan niin hyviiii!

                                                                           Annika

 

KAIKKI JESSE KIRJAT

 

Mä oon lukenut kaikki Jesse kirjat enkä osaa laittaa niitä järjestykseen. Kaikki on ihan yhtä hyviä! Annan täydet pisteet joka ikiselle JESSE KIRJALLE! Kiitos kuuluu tietenkin kirjailijoille eli Merja ja Marvi Jalolle. Muutkin heidän kirjansa ovat HUIPPUJA!

 

                                                           Jesse

 

JESSE LÖYTÖKOIRA

Oon lukenut vasta yhden Jesse kirjan eli Jesse 1 ja pidin siitä. Luen juuri Jesse 2. Minä rakastan Jesseä!

                                              Emma

 

 

 
 
JESSE KARKUKOIRA
 
Jesse on tosi hyvä kirjasarja. Oon lukenut koko sarjan ja odotan innolla jatkoa. Jesse kirjoissa on sopivasti jännitystä ja huumoria. Pidin koulussa kirja esitelmän Jesse karkukoirasta. Se on yksi suosikkini Jesse kirjoista.
 
                                            Tuhkatassu 
 
 
MURREN KOIRAKOULU
 
Oon lukenut Murren koirakoulut varmaan tuhat kertaa. Sarjis on ihan best.
                                 
                                                               Omppu 
 
 
JESSE-KIRJAT
 
Jesse-kirjat on maailman parhaita! Mä aion lukee ne kaikki mitä tulee!!! Ihan varmasti!
 
                                                Ame Jessefani
 
 
 
JESSE-KIRJAT
 
Jesse-kirjat on ihan hullun hyviä. Oon lukenu kaikki ja ootan innolla uutta. Etsijäkoira oli tosi hyvä ja jännä, ku Munkkirinteet tuli Akaaseen.
 
                                                Koirafanittaja 
 
 
  
JESSE
 
Jesse-koirakirjat on ihan superhyvii! Oon lukenu ne kaikki varmaa ainaki 10 kertaa. Ootan innolla sitä uutta kirjaa. Jesse on nii ihana.
                 
                                                Jessekirjojen fani 
 
 
 
LUMIPONI-SARJA
 
Mä tykkäsin kovasti siitä Lumiponi-sarjasta ja niin näyttää muutkin tykkäävän. Onko mitään mahdollisuuksia, että se jatkuis??? Toivoisin sitä niin kovasti!!!!!
 
                                                     LeppisRules
 
 
 
ETSIJÄKOIRA 
 
Jesset on niin parhaita. Luin just Etsijäkoiran. Muistaakseni jossain kirjassa Hanski haaveili siitä et Cici sais pentuja. Se ois aika kivaa, Hanskihan vois otaa yhden niistä itselleen. Jesse ei saa loppua koskaan! Miten Merja ja Marvi pystyy kirjottaa niin hyviä kirjoja? Ekan Jesse-kirjani luin, kun olin 7 v. Se oli Pentukoira.
                           
                                                    Jesse 4ever 
 
 
 
JESSE-KIRJAT 
 
Jesse-kirjat on tosi hyviä. Omistan kaikki tähän mennessä ilmestyneet. Ja hyvä lisäys näihin uusimpiin kirjoihin laittaa aina vähän paljastusta seuraavasta tulevasta osasta.
                                                        Koirafani 
 
 
 
JESSE 
 
Jesse koirakirjat ovat aivan mahtavia. En tajuu miten Merja ja Marvi on osannu kirjoittaa ne. Toivon, ettei ne loppuis ikinä ja Jesse koirasta tehtäis elokuva. Jesse kaverikoira oli mahtava. Lemppareitani on Kaverikoira, Löytökoira ja Turvakoira, tai no kaikki on super ihanii. Ennen heräsin 8, mutta nyt herään jo 7, että pääsen aikasin lukeen Jesse kirjoi. Kiitos Jessekoiran tekijät, se on paras sarja ikinä.
                                             Koirafani 55
 
 
 
MURRE
 
Murren koirakoulut oon lukenu kaksi kertaa. Ne on niin hyviä. Sarjakuva on niin kiva.
                                      Murre ja Jesse fani 
 
 
 
JESSE JA NUMMELA
 
Oon lukenu kaikki Jesset paitsi uusinta oon vielä lukemassa, monta kertaa ne on ihania! Jesset on yksiä mun lempikirjoja. Kiitos Merja ja Marvi että ootte tehnyt näin ihanan sarjan!!! Oon lukenu melkein kaikki Nummelan Ponitalli kirjat, kiitos Merja!! Oon lukenu monia sun kirjoja Marvi! Kiitos sinullekin!
                                        Koiranomistaja 
 
 
 
JESSE JA KOHTALOKAS KURSSI
 
Äsken just luin Jesse ja kohtalokas kurssi ja sain myös synttärilahjaksi uuden Jessen. Merja ja Marvi on neroja, ne keksi noin hyvän ja ihanan kirjasarjan.
                                       Jesse-Fani :) 
 
 
MURRE-KIRJAT
 
Kyllä Murrenkin kirjat ovat hyvii!
                                    Lissu 
 
 
 JESSE-SARJA
 
Jesse-sarja on ihan huippu! Oon tähän asti ostanu kaikki sarjan kirjat itelleni, enkä kertaakaan ole joutunut pettymään. Jatkakaa sarjaa niin pitkälle kuin itse haluatte, minä lupaan olla uskollinen keräilijä tätä upeaa sarjaa kohtaan.
                                        Kultainennoutajafani 
 
 
JESSE
 
Jesse kirjat on hyviä!! Olen ahminut jokaisen Jesse kirjan kahdessa tunnissa. Merja ja Marvi, olette mahtavia kirjailijoita!! Joskus minun on hankala ymmärtää miten olette keksineet hauskimmat kohdat kirjoissanne.
                                         Pieni sydän 
 
 
JESSE KAVERIKOIRA
 
Luin just Jesse kaverikoira. Se on aivan mahtava. Sen tapahtumiin pystyy tosi hyvin eläytymään, ihan kuin olisi itse paikalla. Olisi ihanaa olla kirjailija.
                                         Minä vaan
 
 
JESSE SEURAPIIRIKOIRA
 
Seurapiirikoira oli paras Karkukoiran jälkeen! Odotan innolla uusia Jessejä. 
                                                           Hullu Jesse fani
 
 
 
JESSE ONGELMAKOIRA ym
Jesset on kivoja kirjoja. Kaikki on hyviä. Ongelmakoira on paras. Se oli aika jännä. Lintukoira on ehkä tylsin, mutta ihan ok sekin. Oon lukenu lähes kaikki ja oon pitäny Käräjäkoirasta kirjaesitelmän koulussa. Kiitos koulun, olen löytänyt kivan kirjasarjan. Löytökoira oli jossain koulun kirjasuosittelussa, josta piti lukee yks nii valitsin sitte sen.

©2019 Jessemurre - suntuubi.com