Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

USEiN KySyTTyÄ

 

 

Vanhenevatko Jenna, Hannele ym henkilöt sarjassa?

Kyllä he vanhenevat, mutta hyvin hitaasti. Osien 1-24 aikana he ovat vanhentuneet noin 1,5 vuotta. Kun yksi kirja päättyy esimerkiksi joulupäivään (Jesse joulukoira), seuraava osa (Jesse muotikoira) alkaa heti seuraavasta päivästä ja päättyy uudenvuodenpäivään, jolloin alkaa seuraava osa (Jesse fanikoira), joka päättyy loppiaiseen.  

 

Voiko kilpailuun osallistua uudelleen, vaikka on jo voittanut yhden kerran?

Kyllä voi. Arpaonni on suosinut joitakuita niin hyvin, että ovat voittaneet jo 2-3 kirjaa. Viimeisen vuoden aikana kilpailuun osallistuneiden määrä on lisääntynyt aika lailla, joten saman ihmisen voitonmahdollisuudet ovat nyt pienentyneet.

 

Miten Cici lausutaan, Sisi vai Kiki?

Jenna ja Hannele lausuvat sen Kiki, mutta Regina lausuu sen ranskalaisittain Dzi-dzi (paino jälkimmäisellä tavulla).

 

Kun kirjoitan foorumille, miten saan pois sen omaan kirjoitustilaan tulevan edellisen kirjoituksen?

Maalaa edellinen kirjoitus siniseksi hiirellä ja paina Delete TAI siirrä kursori kirjoituksen loppuun ja paina Backspace-nappulaa niin kauan, että kirjoitus pyyhkiytyy pois.

 

Ovatko Jesse-kirjat totta? Ovatko Jenna, Hannele, Jesse ym henkilöt oikeasti olemassa?

Kirjat ovat mielikuvitusta, samoin henkilöt, vaikka mukaan on otettu tositapauksiakin. Joillakin koirilla on esikuvansa todellisuudessa, esimerkiksi Ronja (väriltään kulta) ja Viivi (kerma) ovat esittäneet Jesseä valokuvissa, flasheissä ja videolla. Ciciä on esittänyt maltankoira Phoebe. Myös Pepillä, Murrella, Rouva Mirrusella jne on esikuvia. Vieraskirjassa vastailevat oikeasti kirjailijat.

 

Minkä ikäisiä Jenna ja Hannele ovat? 

Vältämme heidän ikänsä, koululuokkansa tai muiden ikään viittaavien asioiden esiintuomista kirjoissa, koska esimerkiksi 7-vuotiaan olisi vaikea samaistua 14-vuotiaaseen. Niinpä jokainen voi itse kuvitella mielessään, minkä ikäisiä päähenkilöt ovat. Sarjassa esiintyvien eläinten tiedot löytyvät Koiruuksista (ilmestyy uudelleen sivuille myöhemmin).

 

Tuleeko Jessestä elokuva tai TV-sarja?

Pari kertaa sellaista on yritelty, mutta elokuvien tekeminen maksaa todella paljon eikä rahoitus tahdo järjestyä millään. Jos sellaista puuhataan, kerromme kyllä.

 

Kauanko aiotte tehdä Jesse-sarjaa?

Niin kauan kuin lukijoita riittää. Tällä hetkellä tarinaa on suunniteltu 4-5 kirjan verran eteenpäin, mutta kirjoitustyö odottaa vielä.

 

©2020 Jessemurre - suntuubi.com